Kompas

Bij kompas een gezellig avondje uit!
Kompas heeft als doel om voor zowel kerkelijke als randkerkelijke jongeren vanaf 15 jaar een leuke en verantwoorde zaterdagavondbesteding te verzorgen.

Elke zaterdagavond is er een kompasavond die wij beginnen bij Elim. Om de week zullen we de avond doorbrengen op de zolder, waar er lekker ontspannen gezeten kan worden op de banken of actief gepoold kan worden. Daarnaast zal het programma voor die avond ook gevuld zijn met intensieve spellen of ontspannende activiteiten. De avonden waarop we niet op zolder zijn, gaan wij op pad om veel variërende activiteiten te doen die niet in Elim gedaan kunnen worden. Dit zijn activiteiten van lasergamen tot steilewand klimmen, maar ook een activiteit als paardrijden zal niet ontbreken. Hiermee hopen we de jongeren afwisselende en leuke zaterdagavonden te bezorgen.

De echte gezelligheid komt natuurlijk vanuit de groep zelf. Uiteraard is iedereen van harte welkom om zich hierbij aan te sluiten! In mei 2016 zal er weer ons afsluitende kampweekend plaatsvinden! Dus leer je vrienden kennen en ga gezellig mee!