'Een fontein van levend water'

Jeugddienst zondag 7 juli

Hallo allemaal,

Op D.V. zondag 7 Juli om 19:00 uur organiseert de jeugddienstcommissie opnieuw een jeugddienst. Het thema voor deze dienst is: Vergeet je de tijd niet?! 

Een begrip wat je vast bekend voor komt! Voor je ’t weet tikt er weer een uur voorbij, en voor je ’t weet is ook de week alweer om. School, vrienden, sport; allemaal zaken waar we onze tijd in stoppen. En je tijd met God? Is daar nog tijd voor? Wil je daar nog tijd voor vrij maken?

Ds. W.C. Polinder uit Putten hoopt in deze dienst voor te gaan en de muzikale medewerking is in handen van The Extra Mile. Voorafgaand zal er weer gezamenlijk gegeten worden met de jeugd. Vorige keer (nog) niet geweest?! Je bent welkom! We beginnen om 17:30 uur

“Breng ons samen, één in Uw Naam, ieder is welkom hier binnen te gaan”

Groeten, Jeugddienstcommissie Elim