'Een fontein van levend water'

Christelijke wandeltocht Veluwe | zaterdag 22 september 2018

Op zaterdag 22 september 2018 organiseren wij de vierde editie van de zogenoemde Veluwse Zwerftocht. De Veluwse Zwerftocht is een christelijke wandeltocht voor mannen over de prachtige Veluwe (omgeving Nunspeet) met onderweg inspirerende sprekers en enkele teamspellen. Na terugkomst is er een korte samenkomst met een predikant en worden er liederen gezongen. Vervolgens is er heerlijk eten & drinken bij een kampvuur. Het thema dit jaar is: ‘Hé, waar ben je?!’. Meer informatie over de Veluwse Zwerftocht en hoe mannen zich kunnen aanmelden, staat op bijgevoegde poster en op onze website www.veluwsezwerftochten.nl vermeld.

Veluwse Zwerftochten is opgezet door een groep mannen van verschillende kerkelijke gemeenten uit Nunspeet, die eind 2014 mee zijn geweest op een Karakterweekend  van de 4e Musketier (4M). Hierdoor is een hecht team ontstaan, dat andere mannen graag dichter bij de Here Jezus wil brengen. Door het organiseren van Veluwse Zwerftochten hopen wij dit te bereiken. Tijdens een Veluwse Zwerftocht is er tijd voor ontmoeting, gesprekken over God  én ontspanning.

Met vriendelijke groeten,
namens Veluwse Zwerftochten,

Bert van den Bosch