'Een fontein van levend water'

Oproep dabar

Ha 18+-er!

Heb jij al plannen gemaakt voor aankomende zomervakantie? Een avontuurlijke trektocht? Lekker uitrusten? Een leuk vakantiebaantje? Of wil je iets wat nog veel uitdagender is? Meldt je dan aan voor Dabar Elburg! Samen met een team van leeftijdsgenoten twee weken evangelisatie- en recreatiewerk op camping Veluwestrandbad in Elburg.

Wat is Dabar?

Dabar zendt christelijke jongeren uit om het geloof in Jezus Christus voor te leven en uit te dragen aan de campinggasten in Nederland. Dabar richt zich voornamelijk op de mensen die met het geloof en de kerk onbekend zijn en/of hiervan vervreemd zijn geraakt.

Wat doe je in een Dabarperiode?

Je woont twee weken op de camping en getuigd van Gods liefde. Veertien volle dagen, waarin er veel van je wordt gevraagd, maar waarin je ook zeker veel ontvangt. Het werk is zeer veelzijdig: het organiseren van een kinderclub, een avondsluiting voor campinggasten, een volleybalcompetitie, een speurtocht, een Bijbelstudie, een vrouwenavond enzovoort. Samen met het team vul je elkaar aan en maak je gebruik van elkaars talenten.

Wat kost Dabar?

De deelneming is gratis, de ervaring onbetaalbaar.

Ben je nieuwsgierig geworden? Voor meer informatie kun je mailen naar: dabarelburg@hotmail.com of kijken op www.dabarelburg.nl.

We hopen je aankomende zomer te ontmoeten bij Dabar!